Seasonfairies Seizoensfeetjes

Crocus stelt zichzelf voor

πŸ‡ΎπŸ‡ͺ Hallo iedereen. Ik ben zo blij dat ik me vandaag aan jullie mag voorstellen. Ik heet Crosus en ja, je raadt het al, die naam heb ik te danken aan die prachtige bloemen achter mij. Krokussen zijn er in meerdere kleuren, allemaal even mooi, maar de paarse vind ik persoonlijk het allermooiste. Vertel eens? Welke kleur heeft jouw voorkeur?

πŸ‡¬πŸ‡§ Hello everyone. I am so happy I can introduce myself to you today. My name is Crosus and yes, as you can see, I am named after the beautiful flowers behind me. Crocusses come in different colors, all very beautiful, but personally I think the purple one is the most beautiful. Tell me? Do your have a favorite?

4 reacties op “Crocus stelt zichzelf voor

  1. De paarse. Mijn lievelingskleur is paars. Dus geen moeilijke keuze πŸ˜‰.

    Geliked door 1 persoon

  2. Weer een nieuw karaktertje πŸ˜€

    Geliked door 1 persoon

  3. IK vind die witte met die paarse randjes ook wel heel erg leuk. Maar eigenlijk is een veldje met een gekleurde mix altijd leuk!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: