Bloggen

Een beetje raar, maar WHO CARES

Hallo lieve volgers,

Ik ging vanavond voor iets heel anders achter mijn laptop zitten, maar ik dacht: het is eigenlijk wel weer eens tijd voor een blogje.

De laatste keer dat ik een blogje deed, was in oktober vorig jaar. Dat was toen ik jullie vertelde over mijn idee om door de seizoenen heen foto’s te gaan maken met kaboutertjes en seizoensfeetjes.

Ik moet zeggen, het idee was leuk, de uitvoering is nog veel leuker!

Ik heb er zoveel plezier in, dat had ik niet verwacht. Ik maak nu niet alleen foto’s, ik verzin er ook verhaaltjes bij, en zo nu en dan knutsel ik zelfs iets in elkaar wat ik dan weer gebruik op een foto, en dat allemaal zoveel mogelijk met spulletjes uit de natuur. Het is een heerlijke bezigheid!

Tja, een beetje gek is het soms wel. Ik ben immers toch een volwassen vrouw die met poppetjes “speelt” , maar WHO CARES! Ik niet in ieder geval en als iemand me raar vind, dan is dat maar zo. Ik kan er niet wakker van liggen. Waar ik wel wakker van kan liggen, is een nieuw ideetje of verhaaltje waar ik over nadenk. hahaha.

Ik was me altijd al erg bewust van de kleinste dingen in de natuur, maar nu zie ik ze nog sneller en nog vaker. Het is ook erg gaaf om datgene te vinden waar je naar op zoek bent om die ene foto te kunnen maken die je in gedachten hebt, zoals bijvoorbeeld het sneeuwklokjesbos laatst. Zonder de kabouters en seizoensfeetjes was ik daar niet naar op zoek gegaan. Nu heb ik er een paar uur rondgelopen om foto’s te maken, en heb ik intens genoten van de schoonheid om me heen. Het geeft energie!

Voorlopig blijf ik hier dus lekker mee doorgaan en blijf ik de foto’s en verzinsels met jullie delen. Ik deel ze trouwens ook op Instagram waar de seizoensfeetjes en kabouters een eigen (Engelstalig) account hebben. Ze zijn best populair met z’n allen en hebben inmiddels al meer dan 300 volgers, en iedere week komen daar weer nieuwe volgers bij.

Met de schapen gaat het ook goed! Ze hebben het naar hun zin op hun nieuwe plek, maar meer daarover is te lezen en te zien op mijn website schapengeblaat

Tot horens!

Lieve groet Sabine

Over Sabine

Schrijft Geschreven Gepubliceerd 'Reflections of a brainjoshed mind' Fantaseert Droomt Leest Fotografeert Natuur Hondjes Schaapjes Sushi Mams kip

4 reacties op “Een beetje raar, maar WHO CARES

 1. Ze zijn ook ontzettend leuk om mee mee te leven zo. Ik ga gauw weer met plezier verder lezen. lieve groetjes, Hanneke

  Geliked door 1 persoon

 2. It is absolutely okay to make time for self care
  You can’t do things well if you don’t feel well

  Geliked door 1 persoon

 3. Gewoon blijven doen wat je leuk vindt Sabine….

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: