Seasonfairies Seizoensfeetjes

Een hele blije kabouter

πŸ‡ΎπŸ‡ͺ Hoi luitjes, kijk mij eens? Zien jullie het? Kijk naar mijn been. Het gips is er zaterdagmorgen afgehaald! Ik moet nog wel eventjes een kruk gebruiken, maar ik weet zeker dat ik binnenkort weer kan lopen als vanouds. Is dat niet geweldig? Ik ben een erg blije kabouter!

πŸ‡¬πŸ‡§ Hey you guys, look at me! Do you see it? Look at my leg. The cast was removed Saturday morning! I still have to use a crutch for a while, but I am sure that pretty soon I’ll be able to walk just like before. Isn’t that great? I am a very happy gnome!

3 reacties op “Een hele blije kabouter

 1. Goed zo. Wat goed nieuws kunnen we nu wel gebruiken!

  Geliked door 1 persoon

 2. martinvlijmen

  Gaat gelukkig weer beter.

  Like

 3. Gaat gelukkig goed vooruit

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: